Superstar Saturday

yes oh yes oh yes :) idag är det min första lördag som 18-åring (och dessutom löning) så ikväll står party på schemat. ska bli så kul att gå ut med min lilla klass (alla utom viktoria som tyvärr då inte har fyllt än). tkr synd om henne, men de tär inte så långt kvar!

själva födelsedagen blev en mycket lyckad dag. många fina presenter och alla var såå snälla mot mig ;) nu vet jag iaf att det var diane som skrivit på lappen som satt på mitt skåp.. eller ja, bland annat hon. heh.

denna dag har i stort sett gått ut på att göra hushållssysslor. inte så värst spännande precis. städade lokalen på förmiddan och allt eftersom jag höll på märkte jag att nån nog varit där innan mig. sakerna låg verkligen inte där jag brukar lägga dem. jag tror dessutom att denne någon hade använt toatrasan till at göra rent tvättstället på handikappen.. haha. bra gjort någon! :S

ska ta opch chilla nu ett tag innan det blir dusch och pizzabakning. lär käka nåt innan jag åker mned tanke på hur extremt hungrig jag jämt blir så fort nån säger fest.. kläderna är utvalda.. det blir delar av sommarshoppingen som får göra premiär. blir nog bra. köpte en väska igår på second hand, så den får nog oxå följa med, och min nya plånbok som jag fick av mormor och morfar i onsdags. den är söt så om nån snor den då jävlar!

nu ska jag måla naglarna så bye for now!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0