Misty Mountains

Okej, sista dagen på julhelgen today. dagen tillbringades dels i sängen eftersom jag sov typ halva dan, och så dels hos mormor och morfar. God middag och mycket skratt. Är godissugen 24/7 vilket är extremt jobbigt. Någon har gått och blivit gravt sockerberoende och jag tror att det är jag, hrm.

Sitter och funderar på nyår. Jag får alltid nyårspanik. Planerar aldrig något i tid, för vips så har alla bestämt vad de ska göra och jag fattar ingenting. Om det nu skulle bli så att jag inte hittar på nåt roligare så har vickan paxat mig som deras fyllechaffis där på morgonsidan. Pengar är alltid lika trevligt, men det är väl klart att jag hellre hitta på nåt med vänner än att kör bil halva natten.

Är shoppingsugen som bara den! vill göra reafynd nu på lovet, det var nämligen ett tag sen jag köpte nåt kul. second hand är ju förstås alltid kuligast, men jag gör sällan fynd där. är väl för dålig på att leta antar jag. Josse skulle till v,ås imorgon. erika och jag drar nog nån gång next week skulle jag gissa. Bilen måste ju vara ledig så vi kan sno den. suck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0