Bon Weekend

Slängde (om än mycket långsamt och försiktigt) benen över sängkanten vid halv elva imorse. Resten av familjen hade tydligen varit uppe några timmar redan, för frukosten var undanplockad sånär som på brödkorgen, några grönsaker och en ensam tallrik på min plats. Pappa ar tydligen ute på älghunting och mamma hade satt igång och städat. Bestämde mig för att följa hennes exempel och tassade upp på rummet igen. Kan villigt erkänna att det var bra länge sedan jag senast röjde däruppe. Hittade mycket intressanta grejer i sägen under diverse täcken och filtar. En HM-katalog, ett brev från csn, syrrans svarta väst som jag hade på studentfesten i oktober, en bussbiljett, en liten plastpåse, en ögonskugga, skolkatalogen, strumpor och en bh.  Intressant!

Passade på att hänga in alla kläder som i vanliga fall ligger på golvet i garderoben. I mitt rum råder någon slags hiearki bland kläderna. De nya, bästa, snyggaste får hänga i garberoben, tillsammans med jackor och klänningar. Nästa steg under garderobskläderna, är de kläder som får ligga i det vita skåpet. Det är mest lite basicgrejer i stil med linnen, t-shirts utan tryck och hoodtröjor. Längst ner på stegen är lådan under sängen. De kläderna är så gott som uträknade! Där ligger sånt man bara har på sig på sina allra segaste dagar, sånt som bara ens allra närmaste har sett.. hoppas jag! Där ligger även såna kläder som jag tröttnat på och gjort om lite efter eget bevåg.. och i de allra flesta fall resulterar dessa designerattempts i att det hamnar just under sängen, haha.

Nu ska jag till Avesta. Erika och Kattis ska på bio och jag ska köra dit dem. Måste köra mycket nu ett tag innan uppkörningen.. Har bara tre lektioner kvar nu innan det är dags. Usch! jag vill inte! Kan ingen annan köra upp åt mig? :S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0