Hot n' Cold

Det är så kallt, kallt, kallt ute nu! Somnade som vanligt på bussen hem. När jag sömnigt klev av den möttes jag av en vägg av kyla. Ren kyla som bet mig överallt i ansiktet på en gång. Inte kul! Segade mig hemåt medan jag skakade som en.. jag vet inte vad. Somliga kan ju tycka att dte är dags att hänga in den kortärmade jackan i garderoben och ta fram ullkappan. Och kanske ta ett par andra skor än tygskorna från HM. Ska nog göra det snart tror jag. Åtminstine ska jag lyssna på "somliga" när det gäller skorna. Har dock inga andra för tillfället, inga varmare iaf. Och nästa studiebidrag kommer gå åt till att betala studentkryssningen (som förövrigt kommer bli mega!).

Jag har kikat i katalogen från Linköpings universitet. Blev sugen på en linje i Norrköping. Kommerinte ihåg det exakta namnet på den, men det var typ samhäll, kultur och media. Me like! Lite mer kreativt än vad jag gjort de senaste tre (eller blir det två?) åren. Har saknat de nåt helt enormt och jag tror det skulle vara ett lyft! Lite softare än politices oxå. Och jag vet ärligt talat inte hur stor lust jag har att jobba utomlands senare i livet. Visst skulle det väl va kul.. eller skulle det? Är så kluven! Orkar inte tänka på framtiden just nu!

Nu är vår företagslogga klar! Den blev bra, och nu ska vi fixa visitkort och tröjor så allt blir komplett. Just nu svettas vi över affärsplanen som ska vara inne den första december. Jalla! Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra det här. De skulle komma till skolan från ung företagsamhet på måndag och de ville ha med oss på deras hemsida eftersom de gillade våran grej. tufft ju! Då kommer alla se oss så fort de kommer in där. Fett med bra gratis publicitet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0