Stor lättnad

Kroppen känns betydligt lättare nu såhär efter redovisningen. Sitter och tänker att det faktiskt var sista gången vi gjorde en redovisning på det där sättet. Iaf för gymnasiet. Känna underbart skönt, men samtidigt så kommer jag lite närmre ovissheten för varje dag som går. Det är klart att jag villt a studenten. Just nu mest av allt i hela världen (utom körkort förstås) men samtidigt är det så tryggt att gå i skolan. Man är garanterad 1050 kronor i månaden bara man pallrar sig dit. Efter studenten.. God knows what happens. Ska söka in till Politices kandidatprogram i Uppsala iaf. Om betygen räcker. Egentligen vill jag ju jobba och resa och sånt först, så det ska ske i första hand. Lucky us att lågkonjunkturen passade på att komma sådär lagom till vi vill ha jobb. I'm lovin' it. Greitans att man har gått treårigt specialutformat samhällsprogram och egentligen inte kan nånting om annat är miljö, u-länder, bistånd, demokrati, handel och sånt. Men det kan jag! Ask me and I'll answer.. eller?

Obama vann presdentvalet! Helt galet underbart! Ska bli spännande att se vad han hittar på för skoj, mitt i finanskrisen. På tiden att USA tar ett rejält kliv framåt och väljer en svart president. Det är ju faktiskt 2008!

Nu ska jag ta och fundera lite runt alkoholism. Varför kan man undra, men jag har en sådan extrem idétorka inför muntliga nationella i svenska B, att jag inte kommer på något annat att prata om. Vi ska välja en text i ett häfte vi fick av läraren och relatea det till ämnet "Intryck och avtryck". Holy **** vad svårt det kan va! Svenska är inte min grej! Har svårt att uttrycka mig muntligt och låter sällan mer intelligent än Paris Hilton när man pratar med mig.. Aja, alkoholism var det. (Har jag sagt att jag numera även har lektioner i swahili? I don't think so, men nu har jag)

Kwaheri! (hejdå)

Kommentarer
Postat av: Karin

Du nämner swahilin i det förra inlägget..

2008-11-05 @ 16:45:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0