Subterranean Jungle

Kom hem med tåget från västerås för ett tag sen. Skjuts resten av biten (långa långa vägen hem) av Vix mor. Trevligt. Nu är alla sprutor tagna. Känns bara såå bra! Inga mer stick i armarna. Karin räknade lite idag och kom fram till att hon det senaste året, och inte ens det, tagit åtta sprutor i armen. tryggt att man inte har en massa konstiga ämnen flyter runt i kroppen.

Håller på och ska packa lite inför helgen. lär ha med mig luftmadrass till Julle. Inte skoj när man ramlat hem nån gång inpå småtimmarna och ska försöka sova lite, och varje gång man tar ett djupt andetag knarrar skiten sönder öronen på en. Älskart'.

Hade lovat mig själv dyrt och heligt att inte shoppa någonting idag. Och hur bra gick det då? eeh.. Men det vart inte så blodigt. Ett linne på carlings att spilla sprit på i helgen, och så ett par strumpbyxor. Maja köpte en spetsklänning på mq. Hur snygg som helst! Varför har inte jag tuttar och ass så att jag oxå blir übersexig i tajt klänning? och varför är inte jag oxå brun i hyn med bruna ögon? antagligen för att jag inte är serb, vilket ju hon faktiskt är, men ändå? Varför ska just jag ha tuttar som knappt ens syns och genomskinlig hud? Inte så kul. Livet är orättvist. Fastän de som tror på karma anser väl att jag nog var en bastard i mitt tidigare liv och nu straffas med en hud mest liknande gollums i sagan om ringen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0