Heartbeats

har börjat köra på låttitlar som rubriker. vet egentligen inte varför, men det funkar bra. hittills har det varit de låtar jag lyssnat på just när jag skrev inlägget. kan ju vara kul att veta, om man är intresserad över vad jag lyssnar på för crap egentligen.

Åkte till skolan idag, tidigt som fan, för att komma på att vi ju egentligen inte har några lektioner. kul va? jag och saris bokade en dator för hela förmiddan i bibblan och satt och äckalde med ett av projekten. det som ska inte om en vecka. huuah, vill inte tänka på det nu. det blev inte mkr jobb gjort. men en hel del facebbok och bilddagboken. snokade loss en del, vilket va kul. julia kom när vi satt i kafeterian och chillade som bäst och väntade på att matsalen skulle öppna. hon hade visst vart en sväng på arlanda på morgonkvisten. gick och käkade och satte oss sen i klassrummet vid datorerna. me facebook. och så youtube. har bestämt att vi ska göra en såndär video med händerna som finns till daft punks harder better faster stronger. det kan bli kul. ska bestämma låt bara. förslag?

julia knäppte fula bilder på mej och saris och sen gick vi ner på stan. saris åkte till v.ås. var hundra år inne på lindex för att julia skulle prova tröjor. sega kvinna! sen kikade vi i gallerian. den ändrar sig ine mkt på två dar, suck. älska sala (ironi). satte oss på lijas och tog en sigge (pommes frites med sås alltså, inte cigg, för så hade jag stavat med c). sen kom det en läbbig gubbe och pratade med oss.. det var inte så kul så vi gick och väntade på bussen.

imorron ska jag och jullet vara i v.ås hela förmiddan och en bit in på dan. ska lbi halvkul. ska tydligen locka elever till vårt gymnasieprogram. hatart'. gå inte globala programmet! det är fett med slit. fast iofs. man får åka till afrika. nu ska jag fortsätta packa inför helgen och äta (igen)

puss i påsk ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0