Ledig

det bästa ordet som finns när man snackar om skola och arbetsliv (enligt mig). Ledig. Fri från arbete och dagar vigda åt vila och göra precis vad man vill. Nu är det väl inte riktigt så alltid. speciellt int enär man har en massa skolskit att göra på sin sk lediga tid. hm.

sitter just nu och ska svara på några frågor i boken om internationell ekonomi. det suger! vad svarar man till exempel på frågan: "Tänk dig ett svenskt företag som säljer sina produkter utomlands. Vad finns det för skillnader mellan att sälja sina produkter på hemmaplan jämfört med att sälja dem i andra länder. Finns det särskilda hänsyn man måste ta?"

Usch säger jag bara! och heter det förresten särskilda hänsyn? nej fy, sklan är ingen kul grej. funderar dessutom på att hoppa av idrott b. den är så jävla äcklig att jag bara vill dö! och eftersom jag redan läst 200 poäng utökad kurs så borde det ju inte vara några problem. skulle dessutom vara bättre för mitt medel än om jag står kvar på kursen, men får g eller kanske till och med ig.. tål att tänkas på! satt och hatade idrott igår på lektionen och tänkte på hur mkt lyckligare jag skulle bli i skolsjälen om idrotten inte fanns, och ja, jag skulle faktiskt bli lyckligare. jag meanr, idrotta kan man ju göra när som helst annars och skriva loggbok, planera och vara skitförbannad på äckliga lärare kan man göra och vara ändå!

nej, nu måste jag plugga igen (sucksucksuck) ser fram emot filmkväll imorron och hotellet och vargpakten nästa helg. wiho! :)

peace out

Kommentarer
Postat av: amalia

haha. verkligen ett positivt inlägg. men du, nu är vi studenter!!!! :D

2008-09-18 @ 18:03:14
URL: http://amaliadenfarliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0