In love with a feeling

Fortfarande lite shaky efter att ha varit hem till stina på kaffe och måånga sorters kakor. socker och koffein rubbar hela min existens och jag blir skakig och seg i huvet. men kul var det och jag ser vekrligen fram emot festen på lördag! kommer bli grymt!

erika och jag har ju bestämt att vi ska dricka en liter vatten om dagen utöver det vi dricker till maten. den främsta anledningen jag har är att jag vill slippa ha så torr hud, samt att man får bättre hy. än så länge har jag inte märkt något av dessa effekter, mer än att jag blir kissnödig hela tiden! det är sjukt. säkert två gånger i timmen. riktigt drygt. får se om jag pallar fortsätta. jag menar please, det finns ju faktiskt hudkräm!

ikväll ska jag ut med julia och cissi. var lite småsugen på sommarklubben. snart är sommaren slut, så man får väl passa på. blir tredje och antagligen sista gången för i år. har haft kul båda de förra gångerna, så jag hoppas att det blir kul även idag. suger att det blir mörkt och kallt så tidigt bara..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0