La belle et la bête

Förkyld och lite bakis (vilket är wierd med tanke på hur lite jag drack yesterday!). underbar kombination är det iaf! Huvet blir ännu lite tyngre och ömmare och man känner sig övehuvudtaget lite mer äcklig än man brukar göra efter en hård kväll/natt. Hade iaf jättetrevligt på hotellet. Skapligt mkt roligare än sist iaf! kan hända att det får bli nästa onsdag också. hoppas då på att sara är hemma och sugen att följa med!

Sitter i julias lägenhet och väntar på mamma. hon ska komma med mina glasögon så att jag kan gå ner på stan och köpa nya linser och sen finally åka hem. hade inte direkt planerat att jag när jag vaknar och ska sätta i linserna, hittar etuiet tomt! omg var är de?! har letat överallt men hittar nada. fucking shit! känns segt och jag hoppas jag får pengar av mamma till de nya. otherwise I'm screwed. hon frågade om jag kunde gå ner på stan utan glasögonen. jag tänkte mig hur det skulle se ut i huvet, skrattade och sa sen nej. jag skulle typ gå in i allt, bli filmad av ngn och sen typ hamna på youtube. jag besparar mig själv det lidandet.

Plötsligt känns saker så jävla mycket bättre än för bara tolv timmar sen. Nånting har lättat från mitt sinne och flygit iväg. hoppas det stannar borta riktigt länge, för just nu känner jag mig så lugn, glad och bara allmänt satisfied. nu ska jag lyssna på jeff buckleys satisfied mind, dricka lite av julias mjölk, sätta upp håret och invänta mor min.

later ladies and hoes



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0