Long beach

Först vill jag vara rätta Erika lite för hennes inlägg från igårkväll. Jag knuffade inte det sjuka barnet. Det knuffade mig först och jag.. gjorde motstånd..!

Jag är helt sjukt sugen på popaganda. Jag menar mgmt, parken och name the pet i line-up:en och knappt 500 spänn för två dagar. My lord, det är värt! Missar nog tyvärr parken på peace eftersom EV fick spelning, så det vore ju verkligen great om man kunde pricka in honom då i huvudstaden istället!

Nu har jag även 4 glasögonbågar hemma för provning, oh yeah. Har nog egentligen redan bestämt mig, men jag ska ge folk chansen att tycka till innan jag bestämmer mig helt. Köpte även kjolen jag funderat på. Åskmolnsblå, vilket mamma tycker låter helt knäppt! Vadå? Har den samma blåa färg som ett åskmoln så kan man väl säga så? eller? Aja, jag säger som erika: Åskmolnsblå, en vardagsfärg! Med det menar hon att den passar till det mesta och det gör den, min darling! Har dock kommit på mig själv med att ha tre kjolar i samma modell men olika färger. fantasifullt (?)

Ikväll blir det fika hos mormor eftersom hon fyller år. Julia är i västerås, maja i serbien och sara i götet.. dåligt med vänner på plats i stan med andra ord.

Åh, nu skriker verkligen bob hunds gitarrer. Låtbyte!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0