Kom änglar

Idag hände det. Nu är mitt hår orange! Riktigt, riktigt nöjd är jag, två blekningar och en färgning senare. Lite mörkt kanske, men hellre det än alldeles för ljust!

         
Efter blekningarna var det sjukt morotsoranget! (även sjukt flammigt eftersom det var färgat tidigare). Den sista färgen mörkade ner det lite och jämnade ut det hela. Trivs riktigt bra! Det kommer dock ljusna vartefter eftersom det är en 6veckorstoning.. 

Midsommar spenderades inte i runhällen, utan blev kvar i sala med julia och cissi. Var på en fest och sen gick jag och cecilia hem till henne och skulle sova.. well so we thought. Några timmar senare fick vi dock sova. Två polisbesök senare och ex antal personer som så fint våldgästat lägenheten. Intressant och lite läskigt men jag tycker nog ändå att vi hade ganska trevligt stundtals! Sov skönt, vaknade och åkte hem. La mig på soffan och lyssnade på p3s broder daniel-special i ex antal timmar. pappa kom med kaffe och gjorde mig sällskap.

Filmerna har kommit så igår kollade vi på höstlegender. Å hjälp vad den var bra! Rekommenderas! På eftermiddagen började vi på stolthet och fördom. Vi har tagit paus nu, eftersom den är fem och en halv timme lång (!) Erika kollar på Hannibal rising och mamma och pappa ser nån annan film. Jag ska ta en dusch, leta reda på stormköket och sen ska jag nog joina nån av dem, får se vem. Millis är inte hemma, allt är frid och fröjd.



Avslutar inlägget med lite Winnerbäck, samt denna sjukt heta bilden på en väldigt oförberedd J och en iddi till E som knäpper fulbilder i sommarvädret.

Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten


Kommentarer
Postat av: Karin

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is...



Nice med orange..jag kommer kanske över nån dag och hälsar på :)



2009-06-22 @ 13:37:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0