Update

I slutet av en hektisk vecka sitter jag och samlar tankarna och åtminstone försöker fundera lite på geografiarbetet som ska redovisas på måndag. Det går inte speciellt bra, så jag lägger ner och passar på att uppdatera lite här istället.


Gårdagen (onsdag) spenderades i uppsala där det var tänkt att det skulle bli en heldag på universitetet. Well.. effektiv tid ägnade vi kanske en och en halv timme till det. Käk och shopping och annat kul hanns med. Jag med vänner kikade på politices kandidatprogram, är galet sugen, men med tanke på att intagningspoängen nu i höstas var 19,3 kan jag lika gärna köpa en lott. Försöka går ju alltid, och man ska sikta högt!


Lite kul shopping inför våren/sommaren. Är kär i CM:s vårkollektion (as always).


Tisdag var den stora dagen för vårat lilla UF-företag. Då var det mässa i friidrottshallen i Västerås och dessutom vårat allra första säljtillfälle. Var dit i måndags kväll och förberedde. Pappa hjälpte med väggarna och vi inredde det mesta redan då för att slippa åka in så tidigt på morgonen på onsdagen.

Mässdagen var jättekul verkligen och vi sälde riktigt bra! Snudd på över förväntan. Ett antal kända ansikten kom och kikade in våra varor och snackade en stund. Gick runt endel bland de andra montrarna och såg hur sjukt innovativa vissa faktiskt är! Hur kul som helst!

Vid 6 stängde mässan och vi packade ihop och åkte hem. Snöblandat regn och vägen var verkligen snorhal! Sladdade oss igenom rondell efter rondell innan vi kom ut på stora vägen, bara för att upptäcka att den var precis lika hal som inne i stan. Lyckospark! Tog nästan trekvart att åka till Sala. Puss på svensk vinter.

    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0