Over and over

Jag har ont i ryggen, i örat och är frustrerad.
Frustrerad över att saker så sällan blir som jag vill, att jag tänker sönder allt, vrider och vänder på det tills jag tillslut kommer till slutsatser som ofta visar sig vara långt ifrån sanningen. Varför ska min just nu så begränsade energi gå till allt detta värdelösa tankesnurr? Varför kan jag inte bara vara? Låta saker vara. Koncentrera sig på det som faktiskt är viktigt här och nu. Allt som måste göras, allt som ska hända. Det är så svårt!

Fyra dagars ledighet som ska fyllas av plugg. Om jag känner mig själv rätt kommer det läggas betydligt mycket mer tid på att skriva om min ångest här, än vad som kommer läggas på skolarbete. Hoppas verkligen att jag kan hitta på något på fredag. Behöver komma bort från det här skrivbordet och rensa huvet. Perfection vore om jag kunde åka till Julia och öva balsmink och sedan kombinera det med en öl på norrmanska och fyra ton skitsnack. Love

Erika tänker sitta uppe inatt och kolla på En motorcyklists dagbok. Den är ruskigt bra, men jag blir så kär i che guevara när jag kollar på den. Kanske joinar henne, men jag tvekar om jag orkar vara uppe ända till efter två.

Nu kom nästan en tår, herregud vad jag inte tycker om det här. Drömmer mig bort till en plats där jag mycket hellre vill vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0