Club baby

Frisk sånär som på ett svullet huve. Naglarna är lila och suget efter vin kommer allt eftersom. Har inte varit hos sara på länge nu. ska bli kul!

Igår åkte föräldrarna till stockholm för att gå på musikal och hänga på berns. kul för dom. erika och jag gjorde det bästa av kvällen. lagade tacos och åkte och kollade på royal company.

erika bloggade om pappa. jag tycker också att han är bra. ibland undrar jag dock om han har två personligheter. igår när de skulle åka följde jag med honom upp till avesta för att hämta mamma som jobbat. tänkte att jag skulle hjälpa till att bära ut grejer till bilen och tog tag i galgen på hans kavaj som han skulle ha med. han tittar upp från skosnörningen och beordrar mig att vara jääääävligt försiktig med den eftersom den kostade drygt 3000 på superrea (!!). kläder och skor har tydligen inget maxpris för den karln. nästan allt han äger i klädväg (förutom hemma- och arbetskläder) har något dyrt märke som ska uttalas franskt eller italienskt och kommer från affärer man inte visste fanns. affärer där mamma inte ens följer med in eftersom hon tycker att det ser ut som lobbyn till grand hotel därinne. nån gång ska jag följa med pappa och shoppa!

När vi kommit iväg mot avesta och åker under en viadukt börjar han berätta om den gången han och en god vän fått för sig hur lysande det skulle var att göra en burn-out just under den viadukten. det slutade med helt oslitna däck, en totalt nernött koppling, och rök i hela kupén. krylbos sämsta raggare?

är han schizofren, min far?

Erika har åkt in till sala. hon ska bli bjuden på resturang av sin man. snart ska jag duscha, välja kläder, äta och plocka upp vix. ikväll blir det fest och imorgon tidig start. ska vara hos maaike vid tio och innan denss hunnit vara i saladamm och duschat och ätit frukost. wish me luck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0