It's not fair

Har varit hos tandläkaren idag. Inte hälften så smärtsamt och blodigt som jag fasat! Det enda som var en fasa var väl kanske att jag fått den härliga tiden 08,40 och alltså var tvungen att gå upp sju för första gången på fyra månader.. bortskämd med långa sovmorgnar, yes sir! slapp iaf köra, för mamma skulle ändå in och handla. sweet!

åkte till saladamm och fick te i väntan på att systemet skulle öppna. vitt vin till morgondagens fisk. ska bli spännande att testa nåt nytt. lax med vitvinssås typ. ohlala.

väl hemma somnade vi. jag vaknade vid fyra och har inte lyckats piggna till än.

så kan man också få en dag att gå.

skratt.

justde. tandläkaren hade radion på i sitt rum där jag låg med munnen full av röntgenplåtar. en tjej ringer in och berättar om gången då hon fastnade med håret i elvispen. det gjorde tydligen så jävla ont att det enda hon kunde komma på som kunde lindra det var att köra in handen i vispen och låta den tugga på den istället. när hon sedan kommit till sans och handen var lagom fin kom hon på att man ju kunde dra ur sladden... fniss utbröt i stolen såväl som på pallen brevid. de är inte så farliga som de verkar, tandläkarna... vi är inte så olika ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0