Maybe just sad

igår hade jag tydligen en hel hög besökare på min blogg. gillar det där att man inte har nån aning om vilka det är. lämnar något åt fantasin för ett ögonblick.

spännande....?


jävligt konstigt beskärd bild. mina ögon dras iaf till fransarna. saknar att kunna ha långa lösfransar. luggen pressar ner dem tills de lossnar så jag orkar liksom inte.

Idag är mitt mission att måla fotoramar. svarta. egentligen skulle dessa ramar innehålla foton på audrey hepburn som jag köpte i sthlm, men eftersom jag inte vill skära i dem så får det bli lite större ramar till dem och så får dessa ramar vara till nåt annat. vad återstår att se.

quick question: vara snyggare på bild än i verkligheten eller tvärtom?
eftersom jag utan att varken under- eller överdriva är helt klart snyggast i verkligheten (så måste de tju vara eftersom jag ser ut som crap på kort) så väljer jag alternativet tvärtom. för vem vill egentligen vara osnygg?

music when the lights go out är för tillfället min favoritlåt. ibland är det svårt att hänga med i svängarna eftersom jag byter favorit lite efter hur humöret svänger (underförstått jävligt ofta). den träffar mig just nu ungefär som en kniv som körs in i kroppen och sedan vrids ett halvt varv. skönt.

ajust. kollade på halva saw 2 igår. fan vad de filmerna suger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0