Nu händer det igen

tuggummit jag typ nyss tog har tappat smaken. får mig att tänka på en textrad ur en låt med familjen: "allt som var gott hade tappat smak".. vad du vill, heter den väl I think.

rolig info.

Västerås igår. Spelningen gick bra och efteråt drog vi oss till sigurdsgatan för lite öl och för att kolla på folk som jammade, vilket var minst sagt intressant... åkte till sala och var där runt halv tolv. julia took off, så cissi och jag gick till sventas. faktiskt första gången jag var där och det var verkligen över förväntan. skön stämning och mycket folk för att vara helgen före löning i lilla skitsala!

vaknade till fint väder och gick ut i solen. lyxpizza (aaasgott) och en promme genom stan innan vi åkte upp och kikade antiken vid gruvan. hittade mycket kul!


cigg i höstsolen. åå låt det aldrig bli vinter!

har druckit vad som kändes som en hel balja kaffe och funderar om man orkar göra nåt mer av den här dagen. skulle vilja se en bra film, det var viderlängesen sist verkligen! att det skulle gå nån på tv ikväll vore väl att hoppas på för mkt. däremot går tidernas sämsta deckarserie där hälften av rollerna är dubbade från tyska. kuuuuul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0