I'll take my clothes off at it will be shameless, cause everyone knows that's how you get famous

Nyss ringde en kille från nån studiowhatever (kul att jag minns vad den hette, avslutade samtalet för typ en minut sen).Tydligen tycker någon sofie att jag är i behov av en styling.. mäh! haha. undrar dock vem denna tjej är. vet en sofie, men det känns väldigt odd om hon skulle ge detta till mig. styling, make-up och photoshoot. so not me. ibland får jag för mig att de ringer upp folk på måfå och spelar på folks vilja att se fab ut och få vara "modeller för en dag".

suck

så lättköpt är jag inte!


förövrigt har jag skrivit en och en halv sida av minst sex på uppgiften.. det ska in på fredag. jag har smått panic. har räknat ut att det jag skriver kommer kunna bli fyra sidor.. max! aah. vad ska jag sedan skriva om i två hela sidor till?

längtar som fan tills denna skit är klar. sen ska jag inte göra nåt tråkigt på länge. och nej, jag tänker inte skriva att sommaren kommer bli great, för please, det blir den inte. men den har alla förutsättningar för att bli åtminstone okej! wiho

erika har gjort hål i den vita tishan jag köpte i fredags. fabulous greatness! hoppas hon syr ihop den bra!

nu är jag helt yr. har suttit stilla för länge tror jag. blodet orkar inte upp till hjärnan längre. åååh vad det är nära att jag sätter mig på ett tåg tillbaka till sala!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0