Moving pictures

jag känner rastlöshet. den dör otroliga rastlösheten och obehagliga känslan som slår ner som ett bombnedslag när jag hittar kläder jag vill ha, men inte riktigt har råd att köpa. denna gång gäller det ett par grejer från... hm! jättesnygga och jag kan totally se mig själv iklädd dem! eller asså, de tär lite hipster-varning på plaggen, iaf ett av dem. med hipster menar jag den liksom som subkultur som vuxit fram i sthlm, tights och bustiers, stureplan och doc-martenskängor.. typ. signe siemsen till exempel.. typ. känner mig sällan jättebekväm i tajta kläder (undantag jeans). denna top/bustier (vilket skämt, kalla ngt jag tänker ha på mig för bustier) kräver dock ett par byxor med riktigt hög midja! hej och hå.

jaja. nog tjatat om kläder (även fast jag som bäst håller på att se över mina finanser för en snabb hm-beställning.. hrm hrm)

nej. nu har jag bestämt mig för att dissa den. jag är ful i korta toppar för jag har inga tuttar och den blir svårkombinerad.

sörjer inte, för när det gäller mig tar det aldrig slut på ha-begäret när det kommer till kläder. jag behöver inte ett enda plagg till egentligen och jag behövber sannerligen inte lägga mer av mina surt förvärvade slantar på en topp.

bra där. lite sanity såhär på förmiddagen.


mamma, erika och millis ska till sthlm nästa vecka. jag ska tydligen vara hundvakt var det bestämt. jobbigt.


var ut en sväng igår med anna och fia. träffade julia och cissi som öven de vågat sig ut på hotellet. inte jättemkt folk, men det dög. drog hem runt ett.

orkar inte sitta här mer nu.


så. adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0