come on, come on

as fun as it was att sätta alarm kl 04:40 imorse (inatt?) så önskar jag verkligen att man började 8 med att sortera post. men det gör man ju inte, så jag måste verkligen bita ihop. när jag kom hem sov jag mellan halv elva och ett, men är fortfarande trött som ett as. kommer vara frånvarande och tråkig ikväll. att sitta och äta känns som döden just nu. är inte sugen på mat, är bara trött trött trött. att jag dessutom inte kommer kunna stanna till mer än senast mellan nio och halv tio gör ju inte saken bättre.

just nu är min värld sämst och huvudet är ungefär som en curlingsten i tyngd. ironiskt eftersom kollegorna mina ska curla (hahah) om typ en halvtimme.


nu ska jag sluta må skit och förhoppningsvis pigga på mig tills det är dags att dra hemifrån. dvs runt 6.


adjö


update: inställd julfest för min del. när jag bestämde mig för att diska och plocka upp kläder och skit från golvet kom frossan. FAN för millis och hennes febersjukdom! vill inte vara sjuk när det ska bli jul, navetspelning, roliga utgångar, JOBB, häng med kakan. här ska bäddas rent i sängen (alltid en bra uppfräschningsmanöver), drickas mängder med te (vätskedrivande, nu ska smittan ut!) och kolla på film (så långt bredbandet räcker). allra värst känns det att svika minéa. jag är världens lusigaste kompis.


adjö igen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0