dagen är kommen

hela gossip girl-grejen skulle få sjukt dåligt genomslag om det inte fanns mobiltelefoner. i serien alltså. de gör ju inget annat än smsar de där. som en average svennefjortis typ. jag tror dessut om att jag har kommit på varför jag gillar serien så mkt. det är all the drama. att jag är en drama queen var väl dock ingen nyhet för någon...

idag har jag lyssnat på i wanna be your dog med iggy and the stooges jättemånga gånger. den är bra! den enda sanna punklåten ansåg någon i boken jag läste. måste säga att jag ändrat uppfattning om punk lite grann. särskilt hela den här england vs usa-grejen. har alltid tyckt bättre om brittisk punk, och på ett vis gör jag det fortfarande, rent musikaliskt, men själva mainstreamgrejen kring punken i england är ju bara ett dåligt skämt jämfört med new yorks punkscen och den subkultur som fick fäste där slutet av 60- början på 70-talet. plötsligt känns england-prylen ganska fejk. jag gillar inte fejk.

häromdan kom jag på en idé. starta minkfarm. följande tomma rader är så att ni kan scrolla ner och samtidigt försöka samla era sinnen:









världens blödigaste djurklappare tänker tanken att kicka igång minkfarm?! svar: ja! men innan ni halstrar mig över öppen eld måste ni läsa idén i sin helhet: en minkfarm (uppfödning låter fan så mkt bättre, men då tror ju folk genast att det handlar om utställningsminkar eller nåt sånt trams) som för en gångs skull INTE plågar minkarna hela deras mkt korta liv. nej, här talar vi rymliga burar, bra mat, lugn atmosfär, HUMAN avlivning. typ som ekologisk päls. är det inte briljant?

det ska jag genomföra tror jag bestämt. om jag kommer tjäna pegnar på det? inte en chans. folk vill hellre ha plågad päls, det syns ju på dem. idioterna. om jag hatar päls? självklart gör jag det, men lets face it, det ser förjävla mkt snyggare ut än fejk. att köpa äkta päls borde i dagens läge kvalificera avrättning enligt gamla engelska metoder såsom strypning tills man är almost död, därefter uppsprättning av mage och utdragning av inälvor vid medvetande. second hand är dock okej, för då dödas inga nya djur.


nog skrivet. ikväll ska jag se i am legend. tror inte jag kommer gilla den alls, men man kan ju alltid börja titta.


adjöken






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0