search and destroy

Jag har lagt i lite för mycket ved i pannan. Just nu känns det som att ha bosättning i en kremeringsugn ungefär. När man öppnar dörren blir det sånadär värmevågor som det brukar bli över grillen på sommaren. Tropisk hetta är det och till och med mina lår är svettiga. Jag  och Erika vandrar omkring som i ett töcken och bara väntar på att det ska ge med sig och den sibiriska morgonkylan som brukar inta huset vintertid ska komma tillbaka.

Den enda som inte tycker att värmen är jobbig är Gry, som är piggare än någonsin. alldeles nyss fick jag rycka ut till operation käkbändning då hon knyckt en jättepotatis.

Erika står nu vid spisen den stackars människan och gör mat åt oss. Sen kan det hända att vi går en promenad med gry, om hon skärper sig och blir snäll.



Som svar på din kommentar linnéa kan jag säga att JA det går på tv3 :D

Dock tar det mig osökt in på dagens glädleämne: experten på expert har nu ordnat en ny fjärr åt oss. bara att slänga sig i soffan and zap away!

Erika har köpt en ny mobil. Hennes kommentar till min "nya" mobil var "men vad gullig". varken jag eller telefonen uppskattar sådana kommentarer, bara så ni vet. telefonen vill höra att den är cool och retro. jag vill höra folk beklaga sig, okej?


adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0