Små ilskna utslag är en släng av allergi främst mot min samtid och min tro

millis nöter säkert!-låtar. är du fortfarande arg, om och om igen. seeegt

var med erika till västerås idag. för första gången i våra liv kom vi hem utan att ha spenderat ett öre. hittade absolut ingenting tilltalande. världens ovärdaste dag tycker vi båda två. jag hatar att det enda jag letade efter var jeans. borde itne vara så svårt kanske man tänker.. men hah! min röv får inte plats i ett enda par byxor. jag är dömd till tajts, mjukisbyxor och annan skit för resten av mitt liv. kände mig ful, tjock och äcklig. sen åkte jag hem och kollade på top model. inte bra för the self-esteem. skulle just nu kunna gå på typ alla dieter i hela världen samtidigt för att kunna klämma i mig ett par jeans. although att gå på alla dieter torde vara den sämsta dieten av de alla. to hell med sån crap, ge mig min kropp tillbaka!! snälla snälla!

nu har jag huvudvärk och har sovit brevid gry. vi har slutit fred tillfälligt efter att jag tyckte lite synd om henne när hon kräktes fyra gånger imorse.

erika vägrar följa med mig på julvaka i år. det är långt kvar, jag vet, men jag frågade igår i alla fall. "aldrig i livet" blev hennes svar. kul syster man har.


längesen det kom upp någon bild här. det kommer nog dröja, för det finns inget kul som fastnat på bild på länge. faktum är att jag inte hållt i en kamera på jag vet inte när.


bored to death, är en serie, men kan även beskriva mig de senaste veckorna.


adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0