If you obey your nature, you'll be sent to a shady prison cell

hemma efter en tur på stan med sara. jakten på det blåa nagellacket fortsatte. utan resultat. fanns inte ens kvar på hm på götgatan, där det fanns asmånga kvar bara förra veckan. jag blir så lack.. haah va rolig jag var. dock oavsiktligt!

var in på zara. jag blev kär i ett par skor som var helt amazing. maybe not min stil, men assååå. när jag får typ 900 spänn över så jävlar.. alltså kommer det aldrig att hända. var dessutom in på weekday. sara sa att hon aldrig hittar nåt snyggt där. jag väste mellan tänderna och så gick vi dit. köpte en tygkasse (unikt, en tygkasse från weekday, hrm).. dock perfekt för kollegiblock!

mötte en fetstor rottweiler i trappan på t-centralen idag. julia du hade kräkts av skräck med tanke på din reaktion på den lilla rottweilern vid slussen.. hehe. den var större än en liten häst, I swear! hörde lång välg hur den morrade och frustade..

blev rädd nu i efterhand  när jag skrev det där. it all comes back to me.

imorgon åker jag hem till sala och är där resten av veckan, inkl. helgen. kommer bli grymt! dock kan jag inte ha för kul, med tanke på att jag har en hemtenta att skriva. men efter fredag kl 12 så är jag yours to entertain!

jag och sara lyxade till det med mcD för cirka två timmar sen. alltså är jag hungrig som ett as nu. kul

adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0