We come from the land of the ice and snow, from the midnight sun where the hot springs blow

Andra dagen som stockholmare är över. inte än, men jag behöver inte lyfta ett finger till om jag inte vill. alltså är den över.

störningsmoment som inte finns i sala: gamla tunnelbanetåg! skitjobbiga. går ojämt och segt och skramlar hela tiden. olyckligtvis är röda linjen mot liljeholmen nästan alltid en sån.. och idag när jag skulle hem var mörbylinjen också det. suck. sen läser man om haiti och plötsligt känns det inte så jobbigt med skramliga tåg längre.

lyssnar på led zeppelin och muse och kastar ett öga på dagens shopping. gud vad jag ogillar att shoppa själv! var iaf en dryg timme inne på weekaday. provade sjutusen plagg, hatade allt (låga midjor på jeans, störd shortslängd, vida ben, min egna liite för mosiga kropp, och det faktum att håret blir elektriskt när det är minusgrader). hade alltså en kul stund all by myself. köpte tillslut ett oprovat plagg. haha. sen blev det jeans på hm.

vill ha sånglönen snart! åå. och vilken dag som helst kommer csn. måste betala in kåravgiften!

längtar till på torsdag när jag och ciz ska mörda allt motstånd på quiz! julia kan få sända sin ande dit och vara med på ett hörn om hon vill.

imorgon är det ledigt från föreläsningar. dock måste jag till universitetet ändå. på välkomsdag. hoppas det blir kul. 

ninni sa just att jag var häftig. haha!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0