4 chords of the apocalypse

Hjälp vad varmt det varit idag!

Startade upp dagen med att grina och må illa av trötthet när mobilen ringde tjugo över åtta. körde bil in till jobbet så gott det gick, det var verkligen otäckt, såg liksom som dubbelt. repade mig i alla fall till dagens första och enda tur, en 155a på engelska. hade två jättetrevliga tjecker som när jag var klar visade sig vara gruvteknologistuderande.. heeeh.. aja. de lät nöjda och fråga om smidigaste sättet att ta sig med kollektivtrafik till vässan. hade sen butiken resten av dagen, men anderas var gulle och stog där när han hade inställd tur så jag och sophie drog ner och bäddade sviten och mös med rymdnallen, hahah.

gårkvällen var sjukt trevlig. annorlunda fast på ett bra sätt. först pub vid gruvan och därefter norrmanska med julia, cissi, nisse och gustav. satt ner och bara pratade i flera timmar, eller well, jag bidrog väl kanske inte till diskussionen sådär jättemycket.. men hjärnan var med, det ska gudarna veta.

anyway.

pics:

conversekillen hade den vackraste röst jag hört på jag vet inte hur länge. så ljus och klar och fin. tur att inte mamma var med, då hade det luktat tvångsäktenskap lång väg här!


cissi har psykögon, but it's okay


It's nice to be important
But so close to being despised
It's more important to be nice
Adjusting being wise


Julian


nu ska jag äta glass. BJ's cherry garcia. måste ladda batterierna, jobb varje dag fram till torsdag. peace and lovebilderna kommer, men det kan ta några dagar än.

adjöken


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0