Strawberry fields forever

Jahapp, och nu ska jag tydligen jobba ett pass på värdshuset imorgon eftermiddag direkt efter städpasset på vandrarhemmet och i repan. ska bli kul även fast jag inte har mycket till serveringsvana och inte direkt några underarmar att balansera tallrikar på. gode, hoppas att julia jobbar så jag har en shoulder to cry on..

ser fram emot morgondagen i stort. att gå upp vid sex är dock inte speciellt lockande. framför mig har jag en hård vecka av jobb. lördag till fredag. på fredag kväll är jag ingen rolig person det känner jag på mig. ska ta en dag i taget. väl på jobbet känns det inte hälften så tungt som på morgonen innan man åker dit. och vad skulle jag göra utan mina arbetskamrater? gulle ni!


update några timmar senare.

Vid Gud jag hittar inget att ha på överkroppen imorgon! nåt vitt helst en skjorta. allt jag har är svart svart svart. fan! har rotat igenom de andras garderober också utan framgång. har en tajt jävla hmäckeltröja med trekvartsärm lånad från musen. kan hända att den får duga. det rör sig ju hur som helst bara om en eftermiddag.


nu ska jag döva mitt samvete som skriker att jag är en dålig dotter som itne hjälper min trötta mor och syster med maten. tacos på menyn.

adjöken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0