to be honest all the times we spent in happiness I count them on my hand

Eftersom gårdagen bestod av arbete i underjorden var det inspelad version av bröllopet som gällde för mig. såå fint! de är så gulliga att man får en klump i halsen av att se dem. än har inga tårar trillat, men så är ju jag som jag är. i fredags ramlade dock ett par stycken när barnen sjöng för dem på regeringens konsert.

julia styrde upp prinsessfest hemma hos jens igårkväll. dum-millis hade tagit kameran med sig för att ta bilder när hon och hennes kompisar tältade (!?!?!) så därför har jag inte en enda bild på julia med cerise långklänning, extensions, krona och broscher. what a shame. efter bröllopsmiddag, vm-fotboll och diverse lekar gick vi till norrmanska och därefter hotellet, där disco-kjelle var och dansade loss. haha

igår fick jag dricks på jobbet!!

idag har vi firat mormors 70årsdag med middag at our place. jag vaknade tolv och för mig känns det som att klockan är i tretiden istället för sex. fan.

ledig tills på onsdag vilket ska firas med att hjälpa mormor och tjäna fickpengar, heh. mamma och pappa åker svintidigt femtio mil neråt i landet för att hämta bebis.


jag crejvar verkligen efter godis just nu. godis of any kind, just bring it to me!!




Kommentarer
Postat av: Sara

HAHAHA disco-kjelle är GRYM! :)



Här har du nåt roligt att lyssna på http://www.youtube.com/watch?v=cxhr_IP31qk&feature=related



Min dialekt kunde vara värre ;)

2010-06-21 @ 00:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0