Du kom från onda sidan

Update.

Ett litet trauma har utspelat sig här på rostocksvägen. Johanna sätter gaffeln mitt i ett lingon som fullkomligt exploderar. Helt plötsligt ser det ut som att någon nysit blod över hela hennes nytvättade tröja. Efter gnäll, skrik och panik trycker N ner hela tröjan i en kastrull med kokande vatten och rör om.

fläckarna borta. lugnet återställt.


tydligen har kth varit mordhotat. scary ass motherfucker. eller nej. ksk var ju mordhotat två ggr och inte fan hände det nåt. polisen var iaf all over the place från inslaget på tv. i underjorden märktes då inget. sara och jag skojade om hur gärna man skulle vilja fyra av ett skott på t-centralen under rusningstrafiken för att rensa på folk så man kom fram till perrongen snabbare. vore ju nåt!

vidertrött. gick upp tio över fem imorse. ska nog sova ganska tidigt så jag inte sabbar hela dagen imorgon. måste hinna plugga, men först ner på stan. ibland önskar jag att jag kunde hämta ut ett litet sällskap ur garderoben. han/hon skulle kunna gå på stan, ta en fika, festa, plugga och gå på bio med mig. har ju faktiskt pretty damn tråkigt om dagarna som det är nu!


ser nu att semir har fixat ihop vår gruppuppgift. he's a doll!

godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0