Every time I think of you I feel shot right through with a bolt of blue

Sitter och gnider mig i ögonen som är trötta efter en lång dag med linser. mår lite illa pga matbrist som är för sent att korrigera nu, för jag är inte ett dugg sugen på nåt att äta. får börja på nytt imorgon och sköta mig bättre.

har alltså varit på stan i uppsala idag på eftermiddan med bara mig själv som sällskap. börja tröttna på shoppingrundor all by my self. man blir visserligen sjukt effektiv, men det är ganska tråkigt att inte ha nån att prata med! hittade iaf ginatröjan, ett svart nagellack, strumpbyxor och en ring (dock inte kubhelvetet). åkte sen till elisabetsjukhuset och hälsade på mormor som opererat knäet och därefter till sala.

jag är sjukt sugen på leopardkilklackarna med peeptoe som finns på weekday. 500 pix, sen är dom mina.. men jag vet inte. weekdays skor är så sjukt hårda och jag känner att jag kommer få skavsår på stortån. fan. då känns det som ett smartare drag att köpa de svarta platåkängorna från samma ställe. samma pris, bekvämare, men inte lika snygga.

återigen ett dilemma i den materialistiska flickans liv.

hade förövrigt en sjukt intressant föreläsning idag om ras, etnicitet och nationalitet. önskar att litteraturen hade varit på svenska för då hade detta varit en grym kurs! nu är den bara grym i ordens andra mening... suck

nu ska jag leka med kortspel på datorn och därefter terrorisera mina systrar. erika som fortfarande har ett opererat ben och millis som är tokförkyld. båda med lika kort stubin.

adjö


Kommentarer
Postat av: Julia

it's no problem of mine ut it's a problem i find.. blabla. neej det funkar tydligen så att trots att man har gått ett år måste man komma in genom det vanliga intaget, sen kan man få hoppa in i tredje terminen mot uppvisande av tillgodoräknade kurser.. typ

2010-04-01 @ 12:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0