Flickery Vision

hittade ingen jacka på stan. det är väl märkligt. egentligen spelar det ingen som helst roll hur stor staden är, hur många butiker det finns eller hur stora, flashiga och dyra de är. ibland duger det minst lika bra med små.

vet inte vart jag vill komma. ingen jacka, men jag köpte en ring. igen. fan. hittade en till jag vill ha. det börjar bli en sjukdom.

smsar med mormor. hon är så snäll och hör av sig titt som tätt. undrar hur jag mår, vad jag gör och ibland vill hon bara säga att det är bra att jag finns. kom på nu att jag inte hört från mamma på länge. men hon jobbar mycket. I don't blame her.

jag är på jakt efter de perfekta skorna. det är svårt. de ska vara bruna tror jag. har så många svarta redan. och vill ha tre par svarta till... aaah. har redan skrivit en lista på vad jag vill ha. högst upp står ett mörklila läppstift från make up store.

var in på åhléns city idag, vilket jag vanligtvis brukar undvika eftersom man får panik och blir yr i huvet därinne. hundra vånigar, en miljon människor och allt är bara too much. kände mig nertvingad till nedre botten och film/musik-avdelningen. asså jag hade kunnat spendera tusen spänn på musik, inga problem. mattias alkbergs nerverna, en specialmegadeluxedubbelCD och dvd med BD, salems nya, nordpolen (de riktigt bra måste man ju bara ha på cd så att man säkert kan spela den för sina barn.. och ja, jag vill att mina barn ska lyssna på nordpolen!). Hittade även lite gamla dylanplattor som skulle vara kul att ha bara för att de liksom är kult... och knife. åh ja! snygga omslag och bra innehåll. love.

om en halvtimme börjar åh herregud.


jag börjar få för långa naglar för att skriva på det är tangentbordet. äckligt. fram med filen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0