Get your rocks off

"Stureplan är bara en vägkorsning"

bästa citatet ur gårdagens metro. kunde inte sagt det bättre själv.


har varit ute på shoppingspree (nåja) nu på förmiddagen. var återhållsam och köpte inte den beiga koftan jag ville ha, fan. får prata lite med pappa så ska det nog läsa sig med den... anyway. shorts från fashion aganst aids-kampanjen och till dem en magtröja från monki. hittade ett par byxor på hm som jag tänkte att man nog skulle kunna göra nåt coolt av. hittade dem inte i xs eller s någonstans, inte ens på söder. flängde runt vad som kändes osm överallt och hittade dem till slut på fältöversten. det är ett par ...... haremsbyxor! trodde aldrig att jag skulle köpa ett par såna, men nu är det gjort. usch. men som sagt, de ska bli coola.

idag påväg till karlaplan var tunnelbanan ganska crowded. jag går genom vagnen och plötsligt reser sig en kvinna i övre medelåldern upp och ger mig sin plats (!?!!). ser jag verkligen så svag ut när jag kommer gående att jag inte ens skulle klara att stå på tunnelbanan? herreguuuud jag måste börja använda mer rouge. att jag ser sur ut vet jag, för det har folk kommenterat, men bara allmänt "hej kom och hjälp mig" visste jag då inte. usch.

ska snart börja läsa lite inför imorgon. får se hur det går med tanke på att min hjärna fortfarande känns helt upplöst efter att ha vandrat nere i tunnelbanan vid slussen där de tydligen målar om med en färg som no way in hell var vattenbaserad.. 

wish me luck

åhjust! jag klarade tentan i komparativ politik! inget släp och ingen omtenta den åttonde. I'm happy!


adjö
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0