Look at us but do not touch

Igårkväll kom karin förbi en stund. trevlig överraskning! hon hade med sig en hårspindel vilket förgyllt min helg. det är verkligen det skönaste som finns. och då menar jag det skönaste som finns! mamma tyckte dock att det var helvidrigt och pappa sa efter en stund "fan va ballt, det killar ju liksom i hela huvet samtidigt". just det. det är det som är så amazing!

anyway.

imorgon blir det sthlmståget igen. på tisdag är jag ledig, men ska ner på stan och jaga skor åt karin, som den sanna vän jag är. har väl endel att bjuda igen efter vår barndom... Imorgon fyller hon dessutom år. hade ju varit kul att fira med ett bildcollage, men har inga bilder på henne på datorn jag har i sthlm. synd.

nån kväll måste det bli riktigt jävla varmt och soligt så jag kan släpa med mig sara till grönan!

nu börjar snart gossip girl, som den sucker jag är för allt som är glassigt... hehhrmmhrmhm. nej. men jag är amazed över hur mkt snygga människor som kan vara med i en och samma serie.. dock är det väl något av konceptet, för storyn är fan bra tunn.

adjö

Kommentarer
Postat av: Karin

Kan ju alltid köra på utpressning..den vita hästen kanske är hett nyhetsstoff, vilket flyt jag har, ditt lilla bildarkiv är inte nådigt!

2010-05-09 @ 22:10:43
Postat av: sara

jag vill till grönan, typ NU

2010-05-10 @ 22:06:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0