bring it all back

jag vann nittiokvadrats badrumsskåpstävling! wiho! priset var gratis slaggning i deras lya i linköping. nahajs!

på tv lagar leila mat med erik och mackan. kan inte sluta tänka på det som julia sa om leila efter att ha träffat hennes stylist. att hon är en bitch. kan faktiskt tänka mig det.

skriver med karin på fb-chatten. hon är skön. igår på krogen hade hon bl.a fått kommentaren: "jag trycker upp din profilbild på fb flera gånger om dagen". med andra ord har hon nu ännu en beundrare (besides her boyfriend).. hennes kommentar till det hela: "jag var förvånad att han fortfarande stog vid stängning". han hade med andra ord varit ganska packad..

ikväll ska jag se filmen wanted. james mcavoy är nice.

åh förresten. igår när jag hade min filmkväll med mig själv (start på bion) hann jag även med underbar och älskad av alla, som bara var pinsam, och this is england som var brutalt jävla bra. den måste jag tvinga min far att se i rent utbildningssyfte. tro nu inte att han är rasist!! snarare tvärtom. rasist mot rasisterna.. typ.

snart är det ytlighetstimmarna. mellan sex och åtta på söndagar ser jag the hills, the city och gossip girl, varav det sista väl är det enda jag give a rats ass about egentligen.. men men.

många inlägg idag känner jag. blir så när huvudet går på högvarv men du är ensam så du har ingen att säga allt till (pråmmizz)


adjö för sista gången idag!

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Det är bra med många inlägg på samma dag, när man är uttråkad i pluggandet och måste ta små pauser då och då... :)

2010-11-14 @ 18:20:11
URL: http://tanktochskrivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0