old fashioned

jag varken ljuger eller överdriver när jag säger att det nog är världens absolut tråkigaste väder ute idag. läste på minéas blogg att hon eventuellt skulle ut och traska idag och hade det inte varit så äckligt väder hade jag slängt mig på luren och velat följa med.

regn och snö i en enda röra, bara för att man ska bli maximalt blöt när man sticker ut näsan. det enda som saknas för att riktigt sätta pricken över i, är en rejäl vind, gärna nordan. dör lite när jag föreställer mig det.

pratade med lilla mus (syster) i telefon igår. det går knappt att höra vad hon säger för hon pratar så tyst. ibland undrar jag om hon inte är schizofren. åtminstone har hon en röst hemma och när hon hånger med kompisar och en helt annan när man är borta, typ på stan (gå på stan med henne i sthlm är som att gå med en stum och själv vara döv.. typ). en utmaning.

nu har mina planer för dagen helt grusats. imorgon ska jag ta hand oom gry, vilket betyder att jag måste sticka ut näsan och gå hela vägen till fiskartorget för att ta en buss hem. ångest. grav ångest.

att jag har en bredbandsräkning på 706 svenska riksdaler kan göra mig ledsen precis när som helst, oavsett tidigare sinnesstämning.


adjö


Kommentarer
Postat av: Minéa

Klart du ska följa med ner på stan! Jag går om en halvtimmr typ, men ska först till biblioteket! :) Följ med, följ med! :P

2010-11-15 @ 13:20:41
URL: http://mineaminea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0