to the centre of the city where all roads meet

min lägenhet är kall. jättekall! sitter nu med en filt över mig och ett kokt ägg i knät (ja ni läste rätt). ägget är varmt och jag tänker därför gosa med det in i det längsta innan jag skalar och äter upp det. har tassat runt med filten över axlarna, men eftersom jag behövde båda händerna när jag joxade i köket var jag tvungen att tigga hjälp av tyngdlagen och alltså böja på kroppen så att filten skulle ligga kvar. resultat: att se ut och känna sig ungefär som pomperipossa (häxan i sagan med långa näsan).

den uppmärksamme kan nu se ett syftningsfel. ett ganska roligt ett. det var inte meningen, men sen tyckte jag det var kul, så det får stå kvar. man fattar ju vad jag menar iaf.

fyfan vad jag är glad att jag inte går i skolan. axel uttryckte ångest på sin facebookstatus och ja det skulle jag också ha. har helt tappat livsrytmen och framförallt att gå upp på morgonen, vilket nu känns som en omöjlighet. tidigt för mig är numera runt nio. förmiddan är slut runt tre och sovmorgon innebär att du inte vaknar överhuvudtaget under dygnets första halva.

heh.

nu ska jag städa

adjö





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0