an offer you can't refuse

kände att det var dags för någont yp av förändring här, så det blev en ny header. gjorde den på typ en kvart, så det är sjukt opretto. bara det att den är gjord i paint och att när hörnet på den råkade redigeras bort (av mig) så orkade jag inte fixa till den igen. någor säger mig att den inte kommer bli långvarig.

jag längtar till höstlovet lite faktiskt. bara det faktum att kinga tänker småtvinga andreas att vara utklädd till älva gör det värt att släpa sig upp och ut i kylan och ta sig till gruvan. hon satt och pratade med en av vaktmästarna och våra praktikanter i personalrummet när jag kom på förmiddan. jag ställde mig och grejade med mitt vid bänken, men när hon droppade det skrattade jag rakt ut.. plötsligt var det ingen hemlis att jag hade anlänt...

försöker kolla på något på tv som för en gångs skull är ganska så värt. hör dock knappt vad som sägs eftersom mina grannar verkar ha alla världens jävla vattenkranar på, spelar schweinhög musik och bara är dryga och högljudda i stort. jag vill inte vara surgrannen som kommer och ringer på och gnäller, skickas mjältbrand i kuvert eller dunkar med kvasten i taket (i detta fallet golvet). jag vill vara den snygga girl next door! fan då

jag vet inte om jag ska duscha idag eller ej. jag borde, men kan ju lika gärna vänta tills imorgon.. eller.. jag kmr komma hem sent imorgon och då får jag inte duscha efter jobbet. vill inte duscha innan jobbet heller, för det är totalt ovärt. och jag vill inte vara äcklig i håret på lördag. vill inte tvätta håret för ofta, för då går färgen ur snabbare. ett jävla gissel är vad det är! nu duschar jag och tar konsekvenserna imorgon.

adjöss






Kommentarer
Postat av: Minéa

HAHAHAHAHAHAHHAHA! Men gud! Helt värt att komma upp till gruvan för det ju! Undrar när vi får schema.. Hm, och hoppas man får va spöke eller nåt. :P Och va fint det blev på bloggen! :)

2010-10-22 @ 08:19:29
URL: http://mineaminea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0