Jag ler mot dig

Min lägenhet är just nu INTE the place to be. Öppnade badrumsskåpet för att ta ut sminkborttagningen och då fick parfymflaskan för sig att följa med ut och... it hit rock bottom skulle man kunna säga. badrumsgolvet (i sten, svinkallt förövrigt), min tröja, min arm, mitt hår, mina strumpor, mattan, handfatet, toaletten, allt blev indränkt i burberry brit.

duschade av hela rummet med vatten och tog av mig kläderna. dock hjälpte det föga och jag känner hur det sticker i näsan, ögonen och halsen av den skarpa parfymdoft som nu sprider sig på mina ynka 28 kvadrat. det finns absolut ingenstans att ta vägen och jag känner redan att huvudvärken smyger sig på.

ångest.

idag råkade jag elda på min hatt lite på jobbet. höll som bäst på och fyllde oljelamporna nere på 155 när det fräste till lite.. sen kom lukten. alltså fy faan rent ut sagt vad det inte luktade gott. bränd filthatt. jätteäckligt. inte nog med det, jag var ju dessutom tvungen att vandra runt i oset hela dagen. tänk er som lortis i snobben. jag och mitt moln av bränt.

har även visat minéa världens bästa grej som låg i repan och skräpade: glow in the dark-cream!! halloweensminkens rolls royce. syns inte i ljuset, men sen när det blir mörkt... ohlala. det ultimata practical-joket: att skriva i någons (en guides) ansikte och vara väldigt övertygande om att det bara är vanlig hudkräm, sen släppa ner de på en tur med gäster. vips när man kommer ner i gruvan kan besökarna utläsa meddelanden, figurer eller andra suspekta grejer på sin guides fejs, utan att guiden har en aning. splendid!!

nu ska jag öppna alla (tre) fönster som finns. spelar ingen roll hur svinkallt det blir, parfymlukten ska bort!

ska även svänga ihop nåt att äta till lunch. lutar åt att koka ägg, min nya kärlek.


adjö



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0