they may never shut off


klippa mig? varfördå?

mitt hår känns mer som stålull än hår just nu.. vissa delar av det är bortom räddning tror jag bestämt.

justin flipperflake (timberlake) på mtv. hans röst ger mig rysningar. jag kan också sjunga i falsett, men blir jag känd för det? nej. att han sen steppar runt som michael jackson 2 i vit kostym och alla brudar skriker halsen av sig. det är ju läskigt. nån lame beatbox kan jag nog urskilja också. usch

idag har jag ett mission. handla det jag inte pallade handla i förrgår.

åhnej. avril lavigne. om möjligt värre än justin. den här videon kommer jag ihåg sen jag gick på mellanstadiet. ahr för mig att jag tyckte den var okej. nej, rosa o svartrandiga slipsar, skejtarbyxor (knälånga, vida shorts, oftast svarta och med viss bootcut (!!) nedtill) och en rejäl kedja mellan sidfickan och bakfickan. till detta en skjorta med korta ärmar om du är kille och ett linne med stjärnor eller döskallar på om du är tjej. ew. glöm för all del inte bort att ha avklippta, randiga strumpor på armarna!

nu när mina tankar ändå flugit bort till andra änden av 00-talet passade jag på att googla buffaloskor. asså.... de säger att mode kommer tillbaka, vilket det ju gör.. undrar dock om dessa skänk från helvetet någonsin kommer komma i nyproduktion..

nu ska jag kila ut. det ser kallt ut, men jag är cool.

adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0