another head hangs lowly

kort inlägg. har egentligen inget att skriva.

kollade på djungelboken igår för första gången sen jag var liten. blir alltid bara den där lilla snutten som sänds på julafton. vi var trötta, så satt och skrattade en hel del åt konsiga ljud och miner. senare såg vi untraceable. sjukt bra film! något av det äckligaste jag sett, både jag och erika fick oss en släng av skräckfilmsreumatism (egen-invented diagnos. när man får ont i lederna, oftast tår, handleder, ljumskar och knän, när man ser något äckligt, blodigt, hemskt på film). När den lättat blev det ett avsnitt av twin peaks, sen sova.

är arg på mig själv över att jag vaknade så sent idag. dock kunde jag behöva sova eftersom det nog inte blir så jättemkt av det inatt. börjar få kalla fötter nu. tänk så mkt som kan hända och hur mkt osm faktiskt har hänt när vänner och kollegor haft journatt. brandlarm, inbrottslarm, sjukdomsfall (inte allvarliga, men för mig är magsjuka att jämföra med en mindre stroke). åååå vad har jag gett mig in på? varför kunde jag bara inte tagit ett dagspass? å andra sidan känns det bra att testa på nåt nytt.

nu ska jag äta thaigryta, jag som hatar thaimat. sist ag åt det trodde jag att jag skulle spy och det tog minst en halvtimme att få inälvorna i balans igen. uäh.

förövrigt skrattar jag när jag ser bilreklamen med låten zombie. skulle verkligen kunna hända in reality!


adjö


Kommentarer
Postat av: Karin

Hatar skräckfilmsreumatism i fotsulorna :O

2010-09-19 @ 10:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0