If I was better

det finns en reklam som jag tycker är bra. senaste com hem. välgjord och fantasifull.

med det sagt kan jag säga att jag lämnat saladamm för den här gången. erika kom ut och hängde lite på eftermiddagen. förhörde mig på usa:s stater, afrikas länder, sveriges landskap och asiens länder. såntdär som kan vara bra att veta om man som av en händelse skulle bli tillfrågad, eller varför inte vara med i ett lame frågeprogram på tv. i ärlighetens namn kan jag faktiskt erkännaatt jag är ganska bra på vem vet mest. de frågorna brukar kunna vara helt okej.

imorgon börjar oktober. gruvan går över på lägsta lågsäsong, det är inte längre lite lagom myshöst, utan snålblåstspöregnmörkakvällar-höst. inte kul varken för min plånbok eller mitt humör. hur som helst är det snart jul och efter det snart sommar.

idag har jag blivit ovän med min kropp. allt på grund av ett måttband som av någon underlig anledning flög upp och satte sig runt min mage. oförskämt.

imorgon är erika ledig och jag har hand om gry. första satsen av den där meningen bäddar för en kick-ass dag. den andra gör det sannerligen inte.

adjö

ps. spotify har sannerligen stepped it up när det kommer till reklam nu efter valet. cee-lo green istället för "valmyndigheten informerar". awesome

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0