I pity the fool that falls in love with you

jag har en liten längtan, som gör att jag mår bra. som räddar mig från nätter som igår. saken är den att det spelar väl egentligen ingen roll hur lite verklighet som finns gömd i den, så länge den inte skadar andra och ger mig ett leende att somna med?

snart kommer mamma och erika. vi ska till vässan. jag är inte så bakis..än. sånt brukar kunna komma på eftermiddagarna.

ni vet hur man kan ha en drömgäst när man är programledare? jag har en drömgäst på min blogg. jag tror inte denna gäst läser, men jag skulle bli kick-flipp-happy om den gjorde det.

just nu är det en snubbe med insanely stora och stirriga ögon på tv. såntdär som frambringar rynkor mellan mina ögonbryn. sceptizmo-rynkor.

imorogn har jag ett mission. ett viktigt. jag hoppas att det går bra, för isf är det en liten liten dream come true. om än en töntig och lågstatus- sådan.

jag vill ha en balettdansös grace och styrka. om det är nåt jag inte har så är det grace. eller asså, det beror väl på hur man menar. och jag menar alla sätt. haha. nejmen. jag vill vara starkare, vigare och bara allmänt mer fit. (tänkte skriva fittare, men jag tror allvarligt inte att such a word exists). 

förvänansvärt bra humör på mig idag, trots att jag måste handla mat för pengar som inte finns. glad utan anledning med andra ord.

jag har fått den där låten där de sjunger fuck you, fuck her to, typ. måste kolla upp genast vad den heter egentligen. nu hinner jag inte dock. off to v-town

adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0