Three imaginary boys

har kickat igång min spotifyanvändare (finally). fick en invite av snälla axel i juni, men har inte aktiverat nåt konto eftersom mitt internet ändå varit segare än.. jag vet inte vad.. men eftersom det har piggat på sig just idag så passade jag på att fira. GUD vad praktiskt det är! Redan addicted.

I detta nu väntar jag på supportmail. har som kanske bekant ett brev/paket någonstans ute i postdjungeln som vad det verkar inte tänker komma till rätta inom den närmsta framtiden. ett jävla skit med tanke på att fakturan som sitter fast på paketet har förfallodatum på söndag. detta suger!

lyssnar på the cure för att liksom få känna lite ångest. ska skaffa mig robert smith-hår, haha (typ som jag hade i nian, remember?). om inte annat kommer det snart att bli så om jag fortsätter färga..

i detta nu ska jag messa sara med en fråga. imorgon kan det hända att jag flyttar lite mer grejer till lägenheten. kanske. beror liksom som på. enligt kontraktet (hihi) är den min från och med idag, men eftersom det är en hel del grejer kvar får jag liksom som inte riktigt plats än så länge..

på lördag verkar det som att det blir häng med gruvskallar. det gillar vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0