I'll put my love on ice

Jag letar efter en grej som jag vill ha nu i höst. en grå denimskjorta! bara måste ha en, men jag vet inte vart det finns. har gjort upp en lista av ställen som might ha en.

nog med ytligt.

idag har jag guidat för första gången på över en månad. det gick över förväntan och jag fick beröm av en gäst som tidigare varit guide vid gruvan. sög åt mig som en svamp vill jag lova! skulle tydligen ha jobbat även i morgon, men det fick jag itne reda på förrän jag redan tagit på mig en journatt, vilket krockade med att jag blev homesick 2.0 och beslutat att hänga med systrarna o "broren". nu är det bara natt som gäller. lite nervig. jag menar johanna + jourtelefon + sova = en jävla massa error. ska nog gå bra, även fast jag känner på mig att dödsångesten kommer smyga sig på i bilen mot gruvan imorgon.

idag har jag inte varit ledsen alls. jättebra! tror att gårdagens norrmanska med cissi och jens gjorde susen.

erika är en sådan jag säger allt till, utan cencur. hon vet med andra ord allt och lite till om mig och mina vänner. när jag sa att jag ville ha valvaka, men att cissi är mer nyfiken på hotellets sådan kom kommentaren: eh, är cissi gift med hotellet på nåt vis?

hahah ja ibland undrar man ju.... ;)

puss ciz



det var ages ago jag la upp någon bild för att liksom hotta upp det hela här på bloggen. anledningen är att jag inte har någon kamera i lägenheten och att jag när jag är hemma har ett utseende som skulle spräcka vilken lins som helst. med andra ord: inga bilder ens i antågande. eller jo, jag kan exponera gryttan lite, det kan jag:


segast i hushållet alla kategorier. axel & gry make a good couple! (för de som undrar över det gröna så har vi flått hulken. det enda som duger för gry att sova på. ett lame joke senare: ett gammalt lakan. hon hårar nåt sjukt).


snurplingen. spana förövrigt in rynkorna på nosryggen. man blir lika hänförd varje gång hur hon kan ha såna enorma mängder hud!


nu ska jag börja bocka av från min lista.

med lite tur får jag träffa karin på söndag. val sammanför! längt längt.



I can't tell you how proud I am
I'm writing down things that I don't understand

-black math, white stripes
(vilken nytändning jag fått på det bandet!)


adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0