The kids are alright

Lyssnar på saturday night engine (bd:s första). är mitt uppe i when we were winning-boken om tidigare nämnt band. deras band-biografi kan man säga. Älskar såndana böcker och får aldrig nog!

"när jag skrev låtarna så mådde jag inte så bra" - henrik berggren

well.. det behöver man väl inte direkt läsa deras biografi för att lista ut, men det står en jävla massa annat kul däri! om de inte är kungarna av dekadens så åtminstone prinsarna. henrik gick t.ex aldrig upp påå scenen utan att hälla i sig en kvarting och en vinare. jag skulle nog bara ligga i en hög efter samma mängd alkohol. 

har ena ögat på ett program om en flygplats på tv. har sett det förut och det har slagit mig många gånger vilka fittor alla som jobbar där är. ska aldrig någonsin åka med det flygbolaget!!

har varit och jobbat eftermiddag idag. två turer och fick finally göra en 60a igen! sista turen var en räddningstjänst från en ganska närliggande stad. blev populär hos dem (män mellan 25 och 50) och finns nu i ex antal systemkameror. har även haft en rendez-vous med en fladdermus. den var hur söt som helst och ville inte gå av min hand.

oj jävlar! nu är det några snubbar på tv (gränsbevakarna nu)  som vill ta in butterflyknivar och nazi-pins i landet(nya zeeland)! spännande! det ska tydligen till en butik. den butiken vill jag spränga.

jag gillar inte att sd är i riksdagen. jag gillar dock att alliansen vann. fast det gjorde de väl inte egentligen, men att det inte blev rödgrönt känns iaf bra.

idag undrade andreas om jobbet vid gruvan är allt jag har. han är dum. och ja, det är det ju. faaan att sånt ska hoppa upp och bita en i ögat så fort man blir lite lugn. jag ska söka mer jobb, det ska jag!

adjö



Kommentarer
Postat av: Minea

Nä fy fan! En fladdermus!?? Och hur hamnade den i den hand? Jag hade tagit gruppen och skyndat mot hissen fort som bara den! No looking back! Uuugh!

2010-09-21 @ 19:04:44
URL: http://mineaminea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0