you ought to give me wedding rings

trött!

har redan kommit på hur mycket jag kommer sakna posten nu de kommande två månaderna. nästan lite löjligt. dock blir det en rendez vous ganska snart med tanke på att jag glömde mina übersvettiga skor och strumpor i omklädningsrummet. uäk.

är fortfarande lite bitter (kan aldrig vara bra) för att jag missade the royal wedding. har varit gnällig på micke som tvingade mig att jobba hela dagen. inte på riktigt såklart, men han kan gärna få tro det, för han blir så snäll när han tror att man är arg på honom. eller ja, nej. när jag skulle åka ut på turen idag stog han med sin postcykel fullastad, en cigg i munnen och sexy bitch i mobilen och tyckte att han skulle få honka på min moppe ett tag eftersom vi skulle till nästan samma gata...

gjorde den underbara (läs psykiskt nerbrytande) missen idag att glömma plocka ner en del av posten, och hade alltså inte med den ut. det märkte jag när jag stog framför huset (på åkra) och posten inte fanns där. KUL! dock var det ett gyllene tillfälle att utnyttja att micke var skyldig mig. awesome.

senare under dagen kom även den här bilden som mms till min telefon. han har tagit kort med mobilen på tvn och skickat till mig. omtänksamt tyckte jag.




ikväll har jobbet after work och jag är inte där. gillar egentligen inte såna som inte kommer på såna grejer, men det fick bli så idag. ska istället gosa ner mig med mamma och erika i soffan och äta glass. erika har sin fula lilla godispåse som jag köade i en kvart för på ica. alla hade fulla kundvaagnar och jag hade en lusig lite godispåse, men inte fan var de tnån som erbjöd mig att gå före.

I hate swedes.

kollar för närvarande på en azbra film, så.. adjÖ






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0