blame it on a boogie

sitter och slökollar på SWAT i min ensamhet. har haft 19 pers över på födelsedagsfirande och är nu ganska trött. det gick bra och jag är nöjd. har kommit på hur jag ska förbättra möbleringen av mitt hem, samt fått jättesnygga växter som höjer the standard of living avsevärt. nu gäller det bara att hålla dem vid liv. det måste gå. jag älskar gröna växter inomhus!

okej, en av mina grannar stog och snackade med en annan av mina grannar. de bor mitt emot mig och brukar hänga tsm ibland. den ena bor under den andra och nu stog de på sina balkonger och ropade. "ja, jag hatar negrer" kom det helt plötsligt från en av de. helt plötsligt undrar man ju om man kommit till den amerikanska södern anno 1960tal. men nej. landet sverige år 2011. jag blir förbannad. verkligen. att dessutom göra det i ett område där det bor många invandrare är ju bara så dumt! hade jag inte varit en halvmeter kortade och 60 kilo lättare hade jag kilat över och nitat honom.. kanske.. eventuellt skickat en suppleant, but still. die all you haters.


om en timma fyller jag år på riktigt och ska då vara inne på facebook, bara för att. måste ju se om det ramlar in några grattishälsningar. förra året fick jag typ 40. året innan fick jag två. HAHA. 40 innebär fortfarande att inte ens en fjärdedel av alla "vänner" skriver grattis. å andra sidan gör jag det knappt nånsin till mina. "allt vad ni vill att människorna ska göra för er, det ska ni också göra för dem". jaja..

jag har fått påslakan i present. så många att jag undrar som de tror att jag gör annat än sover? moster tyckte att jag hängt lite väl mkt i fikarummet idag på jobbet. mennnn var man ut och vinade igår borde man få sitta still lite tycker jag. därefter gick det i en jävla fart dock. gick hem alldeles svettig.

imorgon blir det fika med juppen. elva har hon bestämt. ah well. bara att shläp sig upp. har nästan slut på frukost också.

vilka problem.



adjÖ vänner.

Kommentarer
Postat av: Minea

Man får väl passa på att säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN här också då! :D

2011-08-27 @ 08:52:13
URL: http://mineaminea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0