we're going nowhere, and we're going there fast

FÖDELSEDAG

häng med julia på johanssons vad som för jens verkade vara rekordlänge. vi sågs två gånger under tiden vi satt där och han räkande upp allt han hunnit under tiden, medan vi suttit stilla och fikat.

har blivit mycket sitta stilla idag. är seg som fan. vad som händer ikväll är ännu en gåta. väntar på att oda ska höra av sig efter att ha kommit hem från sthlm. julia ska på elin och niklas utflyttningsfest och sen blir det väl hotellet för alla. har ju som bekant lovat mig själ mer än hundra gånger (jaja typ) att inte gå ut på hotellet mer efterosm jag tycker att de tär sjukt tråkigt, men vill man träffa människor en lördagkväll är det ju tyvärr stadens enda alternativ.. suck. nästa helg blir det troligen utgång i västerås dock. wi.

hemmafest är dock det optimala. med rätt folk finns de tinga gränser för hur kul det kan bli.

åh.

jag har börjat läsa i boken jag fick av erika igår. Hungrig, av crystal renn. fd anorexiamodell, men nu framgångsrik plusmodell. första intrycket är gott, så jag tror det är en bra bok.


det börjar bli dags för intag av föda. är i desperat behov av matinköp, så det får bli pasta och.. jadu. i'll get back to that efter en snabb kik i frysen.

fläsk.


hmm.



adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0