allt på ett kort

för en gångs skull är det riktigt varmt i lägenheten. för varmt nästan. ligger man inte helt stilla känner man hur varmt det är. drygt. har vridit ner elementet lite och hoppas på att det ger med sig lite under dagen, annars blir det segt att försöka sova ikväll..

det är blod i min soffa. jättekonstigt, för jag kan inte komma på att jag har blödit nånstans. har inga sår på kroppen och inte har det varit "fel vecka" på ett tag heller, så nåt blod har jag inte gett ifrån mig. det ser skabbigt ut, framförallt om det är nån annan som blödit på mina möbler! 


förresten.. igår hittade jag ju som bekant en tröja med kattkiss på in my room. fattade inte var det kom ifrån och hittade inga fläckar någon annanstans... tills jag skulle sova.. det visar sig då att de jävlarna kissat i sängen och att jag sovit på det hela förra natten.. blir mer än förbannat och har aldrig kännt en sån dragning till att skada ett djur. men det är inte slut än: jag tar på mig en tröja att sova i, när jag känner att det luktar weird på axlen. efter tio sekunders efterforskningar med näsan min visar det sig att det finns rejält med kiss även i klädskåpet. fab!

kändes jävligt bra att lämna kattoaletten och åka tillbaka till stan nu imorse I can tell. är just nu så trött på djur. hundar och katter ger mig rysningar. imorgon måste jag dock hänga med dem igen, för att itne tala om på onsdag. uhf

well well.

har bränt 1800 på linser and stuff. mina synfel gör mig olycklig.

nu ska jag chilla fram tills det är dags att head off to work.


adjö



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0